Solen er tilbake i Arna

Endelig titter solen opp bak fjellet her i Arna. Jeg løper hysterisk rundt for å finne bånd til hundene og klær til formålet. Risken er stor for at solen går ned bak fjellet før jeg er klar til å gå tur.
Jeg tråkker oppover skyggesiden av Tunesfjellet, men ser at det er et lite håp..  hva er det med de første solstrålene, hehehe.
Snøen var helt håpløs å tråkke seg frem i. Jeg vingler fremover og sklir avgårde. Drit i det, ingen seg meg. Bare hundene og de har nok med seg selv i den høye snøen. Jeg er jo helt svett når jeg er oppe,  men YES. Der er solen. Akkurat på vei ned, men jeg fikk nyte noen kalde stråler idag 🙂

Kita ble så kald at jeg måtte bare innse at hun skulle aldri ha gått så langt idag. Jeg var nødt til å bære den gamle damen hjem.

Så da fikk ihvertfall jeg rikelig med trimm idag.
Nå har jeg lagt meg på sofaen med sånn passe vondt i hofter og lår. Kita, Ouzo og Ini koser seg under teppet med meg. Deilig søndag kveld 🙂

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s