Agility grunntrening

Idag hadde jeg flere små grunntrening oppgaver i fokus.

Startprosedyre, ti/ta, serpentin med drag, gjen; søke rør på avstand, hente bak hinder, alt dette med to hinder og rør.

Når jeg etterpå går igjennom videoene, ser jeg hva jeg bør fokusere på neste gang. For eksempel ikke å kaste så mye på armene som jeg gjør her. Det er jo det greie med å ta video, for da ser jeg selv en del ting jeg må gjøre bedre.
Utfordrer gjengen fra Andrea kurset å kjøre noen repetisjoner på dette også 😆

Grunntrening på små handlingoppgaver er enkelt å få til i hagen eller  på en liten gressflekk. Slike småting er det vanskelig å konsentrere seg om på se store klubbtreningene. Uansett hvilken hund og hvilken fart det går i så er det mange kommandoer som bør læres inn.

I dag trente jeg uten pinner. Det gjør at jeg får enda litt mer fart i kombinasjonene.

Jeg har kjøpt fire hinder, slalom og et rør for å kunne supplere de vanlige treningene med grunntrening.
Men, hagetreninger er ikke en erstatning for fellestreningene. Hundene trenger å få brynt seg på Agility i et mer urolig miljø. Det får vi ikke trent på hjemmebane.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s