Trøblete slalom del 2

Nå er vi kommet til 26 august og gjør meg noen tanker om denne slalåm treningen… jeg har nå hatt 6 økter med en port, før jeg gikk opp til to porter. Jeg kjørte så tre økter med ti porter før jeg økte opp til tre porter.

Det siste var nok en tabbe. Etter seks økter med tre porter så jeg at hun ikke hadde noen fremgang og at dette var feile veien. Nå er jeg gått tilbake til to porter igjen.

Jeg flytter også portene litt inn og ut for å teste hva hun forstår best. Noen ganger tilbyr hun veldig mye feil adferd når portene blir for langt fra hverandre.. Hun sier egentlig helt klart ifra at hun kan gjøre hva som helst, men har ingen ide om hva jeg vil.

På disse 20 dagene har jeg altså hatt Ca 18 økter. Uten at jeg synes at det har helt satt seg noe ny og bedre forståelse av innganger ennå 😂😂 Men, vi vet jo at det å endre etablert adferd er ekstremt krevende, så jeg tipper jeg må ha minst 40 økter før jeg ser noen endring.

Når det er sagt, så er jeg heller ikke så presis med belønningen og det ødelegger en del for resultatene. En som hadde vært bedre på belønning ville nok brukt mye kortere tid 😏

Jeg holder må på videre og krysser fingrene for at noe skal løsne og at hun skal forstå hva jeg vil frem til.🤞🤞🤞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s