Slalåmtrøbbel part 3 🙄

Det er nå helt utrolig så fast i trøbbel man kan sitte når en adferd først er etablert.

Jeg har fremdeles flere løp i sesongen der jeg og Chilli får feil i slalåm. Det skal ingenting til før Chilli feiler og velger inngang etter pinne to. Dette påvirker selvfølgelig meg også og gjør at jeg overstyrer med innganger. Så det blir jo en ond sirkel hele greiene. Men…. jeg gir ikke opp håpet om en sikker og selvstendig slalåm og går atter en gang tilbake til grunntrening. Denne gang kobler jeg på et hinder før de to pinnene. Det gjorde jeg ikke sist sommer, og det var nok en tabbe. Chilli kan ta slalåm fra enden på banen og fra hvor som helst så lenge hun ikke må ta et annet hinder først… at jeg ikke tenkte på det før nå 🙄🥵

Jaja.. her er en video med er typisk eksempel på feil vi gjør i konkurranse og så noen eksempler fra hagetreningen min.

Når jeg satte opp hinder og løp sammen med henne feilet hun noen ganger, men her har jeg bare fått film av at hun gjør det rett. Videre fremover skal jeg hente meg et rør også…. jeg tror at jeg holder meg til to pinner så lenge hun feiler av og til, men for å sikre at hun fortsetter i slalåmen kjører jeg lettere innganger og flere pinner noen ganger i uken også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s