Freyja 12 uker

Nå er vi inne i siste del av den viktige sosialiseringsperioden og vi har fått gjort en del. Mange viktige positive opplevelser disse ukene.

Bilkjøring var en ting jeg ville sikre meg at hun ville like, så hun har vært på flere små turer hver dag. Nå koser hun seg i bilen.

Ligge i bur eller i grind er også greit at hun aksepterer. Hun er ikke helt enig i det.

Jeg er også kommet igang med klikker, og er begynt å lære henne at hun får godbiter på bakken når jeg peker ned. Greit å ha denne inne når hun vil gjete biler og folk.

Hun har fått hilse på masse forskjellige hunderaser når vi var på Agilitystevne forrige helg. Litt skummelt, så her burde jeg ha jobbet mer med henne. Så det var veldig uheldig med den hundesykdommen vi har her nå. Jeg burde absolutt fått mer tid å jobbe med å gjøre henne trygg.

Jeg fokuserer også på å få gjort aleneturer hver dag slik at hun får oppleve verden uten alt for mye fokus på de andre hundene. På nye plasser som hun ikke har vært før, og med god tid til å snuse rundt. Dette er hun god og trygg på nå. Alle underlag, bryggekanten, trapper, hus, lekeapparater, fotballbaner, folk, hager og kjøpesenter er helt greit 😊

Denne helgen ble det hytte og turer i nabolaget istedenfor. Krysser fingrene for at dette går over fort

Så da står jeg igjen med å gjøre henne trygg på andre hunderaser x-fingrene veldig for at det ikke går for lang tid til jeg kan oppsøke steder med hunder igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s