Fokus på kavaletter og på target

Jeg har tatt en pause med trening på kjegler med høyre og venstre kommando og begynt å jobbe med kavaletter igjen. Nå har jeg fokusert på at hun ikke hopper, men traver over dem. Jeg har også jobbet videre med target for løpende felt, der hun skal søke frem og ha alle fire bein på target før belønning kommer. Hun har god forståelse for hver enkelt øvelse hver for seg så nå er det artig å sette dem sammen. Dagens trening var på tre økter på rundt tre minutter. Chilli fikk trene slalom og litt hopp også. Her er en liten film fra Freyja sin økt 😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s