Slalåmen og innganger

Jeg har begynt så smått å lære Freyja inngangene til slalom. Bare to pinner og klikker trening. Vi tar det helt rolig nå i starten for å sikre at hun tenker selv og bygger god forståelse for både innganger og en kommando fra meg etter hvert.

Siden Chilli ennå ikke forstår slalom tar jeg henne med i denne treningen…. kanskje jeg finner rett knapp hos henne også? Jeg er ikke så optimistisk på det, men prøver nå likevell. Jeg ser alt for ofte at det vi ikke klarer å lære godt inn når de er unge, henger ved oss resten av hundens liv. Det gjelder både feil adferd og feil innlæring i agility. Men, jeg får nå prøve videre for det er så dumt å få så ofte feil i slalåmen. Jeg brukte hele forrige sommerferie på to porter med Chilli men da med ball som belønning.. kanskje det er for sterkt? Jeg kjører på igjen 😊

Freyja fikk prøve med to porter i dag. Hun prøver seg litt frem og det går fint synes jeg. Jeg setter ikke noe sammen før hun blir eldre, så vi har god tid til å bygge forståelse både for innganger og en verbal kommando

Chilli sin første økt med en port. Hun er pretty intens 😂😂 Egentlig helt greit å ta noen økter inne i vinterhagen slik at hun får ro til å tenke 🤪

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s