Venstre og Høyre

Freyja forstår veldig godt at hun skal svinge til høyre eller venstre, men jeg ser at det er veldig lite forståelse for min verbale kommando. Så her må jeg justere treningen min. Åsta tipset meg at mange går tilbake til start og fokuserer på en av retningene. Jeg valgte venstre og har tenker jeg må jobbe en del med det før jeg skifter retning til høyre.

Jeg trener både med target og med kjegle for å variere litt. Legger på kommando når jeg ser hun er på vei til å gjøre det rett. Så får jeg teste litt etter hvert om jeg kan legge den på før hun starter når jeg er litt mer sikker på at hun forstår den verbal VENVEN

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s