Freyja lærer slalåm innganger

Nå i dag hadde vi vår syvende økt på slalåm innganger. Vi trener ca 6 minutter og da er mesteparten av tiden lek og belønning 😊 Jeg har nå plassert portene fast på grusen og starter henne fra samme side hver gang

Selv om jeg ser veldig frem til å få trene i dagslys og litt mindre regn, er det jo artig når jeg ser så god fremgang hos Freyja

Jeessess så teit jeg ser ut når jeg slår av og på kamera 😂😂
Innlæring av slalåm innganger

Klippet litt slik at du slipper å se alle 6 minutter. Men har beholdt både med kjegle og uten kjegle. Jeg er egentlig litt usikker på om det var lurt å ta den med. Men det gav jo litt ekstra variasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s