Chilli øver videre på slalominnganger

Nå har jeg funnet på en ny greie med inngangene til Chilli.

Kanskje dette er mer effektivt en de tidligere forsøkene. Nå setter jeg opp første port og et hopp i mellom. Hun kan ikke gjøre feil så det blir masse suksess. I tillegg er hoppet og min løping forstyrrelser hun venner seg til. Jeg skal bytte til et rør når det er dagslys.

Freyja har fått samme opplegg som siste gangene. To porter og rett frem samme vei. Med belønning i enden. Jeg ser at jeg må være veldig nøye med å belønne med klikker på første port. I dag bestemte hun seg plutselig for at den ikke var viktig. Så da gikk vi helt tilbake til start med klikker og godbit noen ganger.

Chilli sin trening

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s