Freyja sin trening 💕

Nå har jeg begynt å shape inn hopp også. Jeg ser at det er enkelt og at hun tar det kjempefort. Jeg bruker shaping for å bygge opp hennes egen motivasjon for å gå frem å hoppe. Nå får jeg øke avstand og legge inn mer avstand.

2 trening for å shape inn hopp

Så jobber vi videre med slalom, og der er fokus at hun skal ta de to portene fra alle kanter og så må jeg få til mer avstand når jeg får litt bedre plass

Slalomen

Felt og target er også med i treningsopplegget. Her er også økt avstand til target med shaping som belønning. Jeg ser at den target som er på enden av stigen er for glatt så den må jeg bytte ut før jeg trener igjen

Soft turn
180 degree

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s