Target for RC

Tror vi er klar for å begynne med trening på stien med target nå (?) Jeg har mange gode treff fra alle innganger og flere vinkler etter target. Jeg har lager en video som viser hele økten i dag. 12 minutter ble det. Mye bra, men jeg glemmer å trene på at hun skal ha blikket mot target før jeg starter henne. Det er viktig så jeg må skjerpe meg der😊

2 kommentarer

 1. Så gøy at matten har kommet! Er du fornøyd?
  Angående target treningen, det er mulig jeg ikke ser det pga kameravinkel – men for meg ser det ut til at du sender henne enten i rett linje på eller Ved at du sender henne fra en sving, men fremdeles med rett retning på target. Altså at du støtter linjen hennes til target.

  Har du forsøkt å sette henne slik at hun må gå AV linjen mellom seg og belønning for å ta target? Som i en V form? Bare en tanke jeg fikk her på nattestid :):)

  Liker

  1. Veldig fornøyd!! Til ditt spørsmål. Nei, det har jeg ikke prøvd. Men matten ligger så dårlig så det er litt skummelt med for bratt sving. Jeg skal forsøke å finne en måte å feste den bedre og prøve V 😊 Jeg tenkte å begynne med blindbytter, fronbbytter og bakbytter nå…. men herregud for et vær det har vært i helgen. Tror jeg ødelegger elektronikken om jeg tar matten ut i dag.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s