Jippi, litt opphold for RC trening

I dag fikk jeg litt hjelp og kunne gjøre noen bytter og få litt mer fart mot target. Planen var å trene både rett frem, blindbytter og frontbytter men vi holdt oss til rett frem og blindbytter. Det ble vanskelig nok for oss begge 🙂

Jeg ser at jeg kløner litt i starten av disse øvelsene 🤓 Det er faktisk ikke så lett å løpe, bytte, svinge, belønne og høre etter på om det piper fra target… mye jeg også må lære meg her

Det gikk veldig bra til å begynne med, men så begynte hun å bomme. Jeg er jammen ikke sikker på hva jeg gjør feil siden hun begynner å bomme, men jeg fant ut at jeg måtte sette ned farten og gjorde det veldig enkelt slik at hun fikk treff igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s