Slalominnganger

Nå er jeg egentlig fornøyd med Freyja sine innganger på slalom. Jeg har nå tre porter som er såpass tett at hun må fokusere for å treffe mellom dem. Det viktigste jeg ville lære henne var inngangene, og at hun søker fremover til neste port. Hun tar tak og søker mot rett inngang fra alle vinkler. Knallfornøyd med det vi har fått til her 😊Jeg tar derfor en pause noen uker.

Jeg vil ikke kjøre sammen slalomportene før etter hun er 12 mnd, så fremover nå blir det bare å repetere et par ganger i april og i mai slik at hun ikke glemmer dette helt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s