Kanskje vi skal øve mer på hopp de neste ukene?

Freyja er 10 mnd og det går kjempefint med Agility grunntrening, det er selvfølgelig masse som må fikses og bli bedre, men alt i alt er jeg veldig fornøyd. Freyja synes det er kjempegøy så da er jo mye allerede gjort 😊

Jeg har nesten ikke jobbet med hopphinder, og her er det masse jeg må lære henne. Så kanskje det er på tide å lage seg en plan for de neste månedene. Jeg har øvd litt på det vi lærte på Bodil sitt kurs, og det forstår hun godt. Nå må jeg bare bygge på med litt flere hinder

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s