Disse feltene er ikke bra ennå..

Jeg får ikke bakbeinstreff slik jeg kunne tenke meg… noen få ganger tar hun sats med begge bakbeina på matten, men de fleste gangene har hun bare en bakfot på matten. Dette var veldig vanskelig, men jeg får bare fortsette å variere mellom boks og target på planken og matten på bakken. Det kan jo være hun forstår det etterhvert

Her er to filmer fra et par av mine treninger, mange dårlige treff dessverre, så dette kan bli veldig vanskelig ser jeg.

Kun noen få treff med begge bakbein i boksen

Her er første gang på lenge jeg trener med boksen igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s