Jeg har skaffet meg en entusiastisk felt dommer

😂😂 men det funket jo på et vis.

Nå fikk jeg belønnet bakbeinstreff som jeg ikke så selv. Men neste trening blir på en lengre planke, Egil så at hun fikk for lite tid å justere seg, og jeg kom på en viktig detalj Silvia påpekte. Planken måtte gi tre lange steg før target. Kanskje det er derfor jeg ikke helt får det til. Nå har jeg jo en stige i nøstet så da henter jeg den ene oppgangen til treningen i morgen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s