Target på stienedgang for første gang

Det var litt enklere for meg å se treffene nå når jeg brukte hele stienedgangen. Jeg synes denne treningen ble veldig bra. Før jeg begynte å filme hadde hun et par løp der hun hoppet av og på planken før target… så fant hun etterhvert ut at det var enklere å bare holde seg på planken. Farten var litt lavere her en det jeg tidligere har med pipematte, jeg beveger meg også mer når jeg bruker pipematten. Derfor tror jeg nok jeg fortsetter å variere mellom denne stienedgangen og pipematten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s