Tror jammen meg det begynner å løsne litt

Løpende felt har vært utrolig vanskelig å trene inn. Jeg har virkelig måtte gå noen runder med meg selv på hva det er som går feil siden Freyja ikke har fått god nok fremgang. Jeg synes ikke Silvia metoden fungerte, og måtte helt tilbake til target på stien med Treat and Train. Vekk med leke og ned med farten. Tja, det tok ikke akkurat av med forståelse da heller. Så laget jeg en liten «pipematte» som passet nøyaktig på siste rute. Nå startet positive ting å skje. Jeg har de siste fem treningene hatt stabile treff og farten begynner å øke. Nå tror jeg jammen meg hun forstår hva jeg hadde tenkt at hun skulle gjøre 😃😃

Matten er veldig synlig og den er nok en veldig sterk hjelper som kan bli vanskelig å fjerne. Men jeg klarte ikke å være presis nok med klikker eller med andre belønningsmetoder så da blir det denne matten som gjelder fremover.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s