Vi er klar for å felttrening med blindbytter 😃

Nå sitter feltet så godt at jeg må gå videre i treningen. Nå skal jeg øve på blindbytter. Et blindbytte forstyrrer og presser Freyja masse, men vil være en typisk handling jeg vil trenge i konkurranser. Hun bommet bare en gang, og resten av treningen treffer hun bra. Hun er begynt å bli veldig trygg på oppgaven. Jeg har redigert vekk all lekingen og da ble det under to minutter igjen der vi faktisk øver stie. Hele treningen var 8 minutter 😊😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s