Nå vi trener venstre og har tatt på støvler..

Nå er det bare å ta av seg støvlene og sette igang 🤪 Det er på tide å begynne med venstre og høyre kommando for feltene. Freyja har god forståelse for løpende felt rett frem, men hun synes ikke det er like lett dersom jeg ber om en venstre, høyre eller noe annet bak stien. I tillegg må jeg helst være godt bak og ikke løpe noe særlig på. Ser hun noe som helst akselerasjon fra meg så mister hun fokus på oppgaven. Så da har vi vinterens jobb på plan. Hun skal tåle at jeg er i fart, gjerne både tett på og parallelt på avstand. Hun skal også tåle kommandoer som «venstre» «høyre» «ut» og «hit». Dette kommer til å ta tid 😊😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s