2022 Agility

Endelig set det ut som at alt arbeid med å håndtere stress utenfor banen begynner å vise resultat. I Ølen var det bare i et løp hun kokte over å gjorde sin greie uten meg. I resten av løpene var vi på samme lag og det var så deilig å kjenne på den følelsen. Vi er ferdig med napp til hopp klasse 3 og mangler ett napp til i Agility for å gå opp i klasse 3. Jeg er ikke helt klar for å gå opp selv ennå, så vi blir i klasse 2 ennå en stund

Freyja er ikke god på å rette seg opp når tunell ligger i bue før stien. I Ølen gikk det ikke bra og hun strevde godt med å lande med beina på bakken 😊 Det er godt hun er ung og sterk, men jeg må jo prøve å lære henne en litt bedre teknikk. Har dere tenkt på hvordan vi trener dem til å bremse og komme i balanse før de tar stien? 🤔

I vinter blir det videre arbeid med kombinasjoner som lett fører til riv. Hun har ikke helt funnet teknikken på baksider og hun liker ikke at jeg stikker fra henne 😊 Jeg bruker å sette opp kjegle eller ved vingene slik at hun får hjelp til å finne sats punktet sitt. Mye gøy å glede oss til fremover 😃

En tå på feltet er ikke alltid nok, så da må vi tilbake å øve på det også 😅

Vippen har vært knallbra på de siste stevnene så det er jo en lettelse 👌

Hun har ikke lengre most gjennom tunneler i tide og utide så der har vi også fått til noe på treningen 😅

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s