Svømmetrening er digg

Jeg føler meg privilegert som har et så flott svømmeanlegg for hund rett her på Sandsli. Det er et supert alternativ til Ag trening og turer for Freyja. Akkurat i dag er første gang jeg trener henne etter hun haltet på forfoten på påskedag. Litt for mye villskap i fjæresteinene førte til en vond fot. Vet ikke helt hva dette var så derfor en ukes hvile før vi belastet foten igjen

Det blir ofte mye stuping og jeg blir kliss våt 😂😂

Det har tatt litt tid å gå fra hoppe/stupe trening til faktiske svømmeøkter der hun jobber godt med hele kroppen. Nå kan jeg få henne med meg på fire lengder før jeg kaster ballen. Før gav hun opp og svømte rett til rampen hvis jeg ikke kastet med en gang

Det er viktig med baller å hente 🥰

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s